تور کوش آداسی (برگزار شده)

مدت: 6 شب و 7روز شهرهای مورد بازدید: کوش آداسی

جزئیات تور

  • قیمت: 3/290/000 تومان
  • مدت: 6 شب و 7روز
  • Trip type: هوایی

تور کوش آداسی


14 تیر
6شب
هتل سه ستاره
صبحانه
پرواز آسمان
فقط 3/290/000 تومان


ترکیه

معرفی کشور ترکیه : کشور ترکیه یکی از نام آشناترین کشورهای دنیا برای توریست هاست. شاید کمترین توریستی باشد که تا به حال به این کشور زیبا سفر نکرده باشد؛ اما این کشور در کجا قرار دارد و چه شرایطی را داراست؟ موقعیت جغرافیایی کشور ترکیه: یکی از کشورهای همسایه ما ترکیه است که در […]

بیشتر

کوش آداسی

کوش آداسی

کوش آداسی و جاذبه هایی که گردشگران را به آنجا می کشاند شاید ترکیه تنها کشوری باشد که توانسته بسیاری از گردشگران را در هر مکانی از کشور خود راضی نگه دارد. جاذبه های متنوع گردشگری، شهرهایی که هر کدام به گونه ای متفاوت هستند جذب گردشگر را به این کشور بیشتر کرده است. کوش […]

بیشتر

شرایط دریافت ویزای ترکیه

چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان / شرایط اخذ ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت
در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه
برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

صدور ویزای الکترونیکی استانبول برای مسافرین عراقی توسط شرکت هفت وادی:

الزامات دریافت ویزای ترکیه

*گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد*

مدارک لازم:

1) اسکن رنگی پاسپورت

2) اسکن عکس ترجیحا 3 در 4

مدت زمان اقامت مسافر عراقی در ترکیه 30 روز می باشد

اعتبار ویزای ترکیه : ویزای الکترونیکی 180 روز می باشد