اخذ ویزای قطر

اخذ ویزای قطر

قیمت و نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای الکترونیکی قطر با ارزانترین قیمت فوری و عادی

نحوه و شرایط دریافت:

 

   ( ویزای تجاری قطر – ویزای توریستی قطر و ویزای کار در قطر  و ویزای ترانزیت قطر ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید . ( ویزای قطر به صورت الکترونیک ( آنلاین – اینترنتی ) صادر می شود )

 

مشاوره دریافت ویزا الکترونیک قطر :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای 1 ماهه توریستی و 3 ماهه توریستی قطر با شماره های هفت وادی در تماس باشید

02136652925

مدارک و مدت زمان اخذ ویزای قطر فوری و ارزان در هفت وادی:

ویزای قطر در سال 98
مدارک مورد نیاز :  

اسکن پاسپورت+یک قطعه عکس زمینه سفید 3 در 4

مدت زمان : هفت روز کاری

 

 

درباره قطر

قطر کشوری است واقع در جنوب غربی قاره آسیا در منطقه خاورمیانه و در شرق شبه‌جزیره عربستان، و در بخش جنوبی خلیج فارس و پایتخت آن شهر دوحه می باشد.
زبان رسمی برای مردم و ساکنین واقع در این کشور عربی می باشد و وزبان دوم آنها انگلیسی می باشد و واحد پول آنها ریال قطر می باشد.
قطر با کشورهای ایران، عراق، کویت، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، بحرین همسایه و هم مرز است.
دین رسمی این کشور اسلام می باشد و اکثریت ساکنین آن را مسلمانان تشکیل می دهند.
آب و هوای کشور قطر بیابانی است و دارای زمستانی با هوای خنک و تابستانی شرجی و گرم می باشد.
هر شخص برای سفر به کشور قطر ملزم به داشتن ویزا می باشد که در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما این امکان را می دهد که وارد خاک کشور قطر شوید اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای قطر بگیریم

ویزا توریستی قطر

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از مسافرت خود به قطر گردشگری و تفریحی می باشد.
هر ساله بسیاری از گردشگران جهت بازید و گذراندن تعطیلات خود به کشور قطر سفر میکنند.

مدارک و شرایط دریافت ویزای توریستی قطر

  • بلیط رفت و برگشت به قطر
  • اسکن صفحه اول شناسنامه
  • اسکن عکس پرسنلی

ویزا کار در قطر و ویزای تجاری قطر :

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به قطر کاری بوده و دارای تجارب خاص و مفید برای کشور قطر می باشند و همچنین توانایی سرمایه گذاری در کشور مد نظرشان را دارند.
قبل از ارائه مدارک خود جهت اخذ ویزای کار می بایست متقاضی کار مد نظر خود و موسسه و شرکتی که می خواهند در آنجا کار کنند را نیز یافته باشند.
برای دریافت مجوز کار در قطر می بایست از متقاضی بعضی آزمایشات خون برای تشخیص اچ آی وی، و تی بی و به همراه اسکن اشعه ایکس از قفسه سینه گرفته شود و این مدت می تواند حدود 5 الی 6 هفته به طول بیانجامد و در مدت زمان قید شده شما می توانید در قطر بمانید تا کارهای مربوطه جهت اخذ مجوز کار نیز صادر گردد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در قطر پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید تا در صورت تایید ادامه فعالیت شما در این کشور صورت پذیرد .

مدارک مورد نیاز ویزای سرمایه گذازی قطر ( و ویزای کار و تجاری قطر )

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

ویزا ترانزیت قطر :

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفر آنها کشوری غیر از قطر می باشد و فقط قصد توقف یک روزه و یا چندین ساعته در کشور قطر را دارند.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضیان می بایست بلیط سفر نهای خود به همرا پاسپورت و مدارک شناسایشان را به مامورین مربوطه جهت بررسی های لازم ارائه دهند.

ویزای تحصیلی قطر :

این نوع از ویزا برای متقاضیانی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور قطر ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه آنها می باشد.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در کشور قطر فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.
قطر جزو یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان می باشد و مکانی مناسب برای ادامه تحصیل.
زبان تحصیلی در قطر انگلیسی می باشد و از این رو داشتن مدرک زبان انگلیسی یکی از شروط اخذ پذیرش از دانشگاه های قطر می باشد.
دانشگاه های آمریکایی و اروپایی بسیاری در کشور قطر دارای شعب می باشند که می توانید یکی از آنها را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نمایید و در صورت تایید یکی از دانشجویان آن شناخته شوید.
در کشور قطر شما می توانید در رشته های تحصیلی متفاوتی نظیر: مهندسی، پزشکی، مدیریت، امور مالی، کامپیوتر و غیره ادامه تحصیل دهید.
با تحصیل در قطر و پس از اتمام مدت تحصیل می توانید در آنجا مشغول به کار شوید زیرا هیچ نیروی کار تحصیل کرده ای در قطر بیکار نمی ماند و شرایط و موقعیت های شغلی بسیاری برای تحصیل کرده ها در قطر وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزا تحصیل در قطر

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور قطر
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *